Loading Map....

Datum/vrijeme
Date(s) - 28/04/2016 - 01/05/2016
All Day

Location
Marina Lav

Kategorije


Dani hrvatske male brodogradnje će po 8. put za redom okupiti domaće proizvođače plovila i renomirane brendova nautičke i ribolovne opreme od 28.04. do 01.05.2016. u marini Lav hotela Le Meridien Lav u Podstrani pokraj Splita.

Ne četverodnevnoj manifestaciji nastupit će devedeset hrvatskih izlagača, od čega čak 28 brodograditelja sa 40 brodova u moru i na suhom. Dani hrvatske male brodogradnje su od početka pozicionirani kao manifestacija za specijaliziranu promociju i plasman cjelokupne palete tradicijskih i modernih plovila za sve namjene iz svih krajeva naše zemlje, a i ove godine posjetiteljima je omogućen besplatan ulaz kao i testne vožnje svih plovila izloženih u moru.

Nakon uspješnog lanjskog premijernog predstavljanja, organizatori i ove godine u sklopu Dana hrvatske male brodogradnje donose i Sajam turističkih atrakcija kojeg je, u ime organizatora, predstavio Tomi Božiković: “Pokretanjem drugog sajma unutar Dana hrvatske male brodogradnje otvorili smo se prema segmentu turizma koji je uz nautiku do sada bio sekundaran a to su upravo turističke atrakcije tj. sva plažna, adrenalinska,izletnička i druga ponuda.Cilj nam je na jednom mjestu spojiti ponuđače i konzumente takvih usluga i proizvoda. Sama događanja unutar sajma su obogaćena s organiziranim obiteljskim natjecanjem CEDEVITA KUP u kajakingu za tate i djecu, stand up paddle-u te posebnim CEDEVITA KUP turnirom u badmintonu za mame i djecu .Kako spraviti vrhunski espresso proizvod naši će posjetitelji moći vidjeti tijekom Barcaffe open natjecanju barista u subotu 30.travnja, a nagradni fond ovog natjecanja je 1500 kn koje osigurava Atlatnic Grupa. Sve večeri tijekom Sajma su rezervirane za zabavni program uz veliki koncert u subotu navečer što je također novitet koji uvodimo od ove godine.”

Surfmanija donosi „SUPer Surfers Challenge“ s nagradnim fondom od 15 000 kn

Ni ove godine za vrijeme trajanja Dana hrvatske male brodogradnje i Sajma turističkih atrakcija neće nedostajati zabavnih događanja, a uz adrenalinski park i wakeboard vučnicu koje će moći isprobati svi posjetitelji, pregršt uzbudljivih sportskih događanja pripremila je i tvrtka Surfmania. Kako je izjavio Luka Kiseljak, predstavnik tvrtke, u sklopu manifestacije Surfmania tim predstavlja „SUPer Surfers Challenge“ u kojem će, u subotu 30.04.2016. natjecati dvočlane ekipe i skupljaju što više osvojenih bodova u tri sporta, SUP veslanju na dasci, odbojci na vodenom trampolinu, te na kraju kajak utrci u klasičnom Sit-On-Top morskom kajaku. Surfmainia je pripremila i bogat nagradni fond od čak 15 000 kuna, a svi koji se žele prijaviti mogu to učiniti u dvočlanim timovima ili pojedinačno. Pojedinačno prijavljeni imat će priliku stvoriti timove na licu mjesta na skippers meetingu prije početka natjecanja. Za sve informacije o natjecanju dovoljno je otići na www.surfmania.net.

 

PETAK 29.04.2016.

Od 16:00 sati do 18:00 sati

CEDEVITA BADMINTON KUP ZA MAME I KLINCE

LOKACIJA-teniski tereni istok

 

SUBOTA 30.04.2016.

Od 10:00 sati do 18:00 sati – Proglašenje pobjednika u 19:00 sati na glavnoj sajamskoj pozornici

NATJECANJE BARISTA BARCAFFE OPEN 2016

LOKACIJA: Glavna pozornica sajma

Koordinator i predsjednik stručnog suda DOMAGOJ TRUSIĆ -Rijeka

Tročlani žiri Natjecanje u 3 kategorije + finale Sudačke liste po pravilima EU Asocijacije Barista

 

Od 10 do 14 sati

SUPER SURFERS CHALLENGE SPLIT BY SURFMANIA

U Splitu se održava morski triatlon koji će uključuje tri discipline: SUPer Surfers Challenge Split utrku u veslanju na dasci, AquaSuperPark – Odbojku na Trampolinu te Tahe kayak Split Challenge – utrku kajaka. Natječu se dvočlane ekipe i skupljaju što više osvojenih bodova u tri sporta, SUP veslanju na dasci, Odbojci na vodenom trampolinu, te na kraju kajak utrci u klasičnom Sit-On-Top morskom kajaku. Ukupan nagradni fond 15 000 kn.

 

Od 16:00 sati do 18:00 sati

CEDEVITA KAYAK CUP ZA TATE I KLINCE

LOKACIJA- start i cilj na zapadnom dijelu plaže, okretište u centralnom dijelu marine LAV

 

Od 20 sati , centralna pozornica u marini LAV, Koncert grupe SWINGERS – ulaz slobodan ( u slučaju lošeg vremena koncert se odgađa)

 

NEDJELJA 01.05.2016.

SUP Polo Cup Split 2016 – nedjelja u 11h

Daska + veslo + balun i puno dobre volje

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 19 sati dok je svečano otvaranje na programu u četvrtak, 28. 04. u 13 sati. Ulaz je i ove godine besplatan.

Comments are closed.