Najam M/Y Lav Boat

Motorna jahta Lav Boat sinonim je za luksuznu plovidbu. Iskusite brzinu, snagu i slobodu u kombinaciji s prvoklasnom uslugom našeg skipera.

Nudimo Vam najam luksuzne jahte za plovidbu do vrhunskih odredišta u Hrvatskoj, uključujući personaliziranu uslugu skrojenu po Vašoj mjeri. Uživajte u ekskluzivnoj plovidbi jahtom, opustite se, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Peter Linskens Catcruiser 45 – Lav Boat se pokreće s Iveco 2 x 350 KS motorom i može postići brzinu od maksimalno 20 čvorova. Ovaj brod nudi luksuz i udobnost u elegantnom okruženju.

Duljina: 13.85 m

Širina: 4.40 m

Dnevni najam plovila sa skiperom

BOOKING:

Marina Lav (Le Meridien Lav, Split) 

Adresa: Grljevacka 2A Le Méridien Lav, 21312 Podstrana, Hrvatska

E-mail: info@marinalav.hr, info@lemeridiensplit.com

Mob: +385 91 444 4 502 +385 21 500 509

 

Kada ste posljednji put doživjeli nešto po prvi put? Dobrodošli – upravo ćete doživjeti nešto drugačije. Pobrinuli smo se za Vaš savršeni bijeg.

Jadransko more je posebno zato što je u njemu smješteno preko tisuću otoka, a svaki otok priča svoju vlastitu priču. Iz tog razloga je odmor na moru u našoj organizaciji prepun trenutaka koji će trajati zauvijek. Nepomućena harmonija kristalno čistog mora, zavodljivo mediteransko sunce, tajanstveno kulturološko nasljeđe, spoj mira i avanture čine putovanje Jadranskim morem senzacionalnim iskustvom.

Plovidba je najbolji način da doživite odmor na moru. Svakome tko plovi otvara se mogućnost da pobjegne od svog uobičajenog života, istovremeno uživajući u blagodatima mora i luksuzu. Jadransko more daje luksuzu jedno sasvim drugačije značenje. Odmor na moru u Hrvatskoj uključuje ne samo predivne plaže i sunčanje uz umirujuće zvuke udaraca valova, nego i bogatu gastronomsku ponudu i nevjerojatan noćni život. Odmor koji ćemo Vam organizirati ostavit će Vas bez daha.

Le Méridien Lav, Split

Le Méridien Lav vam kroz odabir jedinstvenih doživljaja otvara drugačiju perspektivu destinacije, novi pogled na Dalmaciju. Otkrijte nepoznato, upoznajte kulturu, gledajte stvari drugačije!