Najam M/Y Lav Boat

Motorna jahta Lav Boat sinonim je za luksuznu plovidbu. Iskusite brzinu, snagu i slobodu u kombinaciji s prvoklasnom uslugom našeg skipera.

Nudimo Vam najam luksuzne jahte za plovidbu do vrhunskih odredišta u Hrvatskoj, uključujući personaliziranu uslugu skrojenu po Vašoj mjeri. Uživajte u ekskluzivnoj plovidbi jahtom, opustite se, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Peter Linskens Catcruiser 45 – Lav Boat se pokreće s Iveco 2 x 350 KS motorom i može postići brzinu od maksimalno 20 čvorova. Ovaj brod nudi luksuz i udobnost u elegantnom okruženju.

Duljina: 13.85 m

Širina: 4.40 m

Dnevni najam plovila sa skiperom

BOOKING:

Marina Lav (Le Meridien Lav, Split) 

Adresa: Grljevacka 2A Le Méridien Lav, 21312 Podstrana, Hrvatska

E-mail: info@marinalav.hr, info@lemeridiensplit.com

Mob: +385 91 444 4 502 +385 21 500 509

 

Kada ste posljednji put doživjeli nešto po prvi put? Dobrodošli – upravo ćete doživjeti nešto drugačije. Pobrinuli smo se za Vaš savršeni bijeg.

Jadransko more je posebno zato što je u njemu smješteno preko tisuću otoka, a svaki otok priča svoju vlastitu priču. Iz tog razloga je odmor na moru u našoj organizaciji prepun trenutaka koji će trajati zauvijek. Nepomućena harmonija kristalno čistog mora, zavodljivo mediteransko sunce, tajanstveno kulturološko nasljeđe, spoj mira i avanture čine putovanje Jadranskim morem senzacionalnim iskustvom.

Plovidba je najbolji način da doživite odmor na moru. Svakome tko plovi otvara se mogućnost da pobjegne od svog uobičajenog života, istovremeno uživajući u blagodatima mora i luksuzu. Jadransko more daje luksuzu jedno sasvim drugačije značenje. Odmor na moru u Hrvatskoj uključuje ne samo predivne plaže i sunčanje uz umirujuće zvuke udaraca valova, nego i bogatu gastronomsku ponudu i nevjerojatan noćni život. Odmor koji ćemo Vam organizirati ostavit će Vas bez daha.

Agencija Adratic Escape

Najam broda možete dogovoriti i u suradnji s agencijom Adriatic Escape dugoročnim partnerom Le Méridien Lava. Utemeljila ju je grupa entuzijasta profesionalaca koji su upoznati sa značenjem vrhunske usluge. “U odnosu s našim klijentima osiguravamo profesionalnost. Imamo iskustvo u organizaciji odmora na moru za klijente iz svih djelova svijeta.” – Adriatic Escape

Le Méridien Lav, Split

Le Méridien Lav vam kroz odabir jedinstvenih doživljaja otvara drugačiju perspektivu destinacije, novi pogled na Dalmaciju. Otkrijte nepoznato, upoznajte kulturu, gledajte stvari drugačije!