Loading Map....

Datum/vrijeme
Date(s) - 30/04/2015 - 03/05/2015
All Day

Location
Marina Lav

Kategorije


Dani hrvatske male brodogradnje, nacionalna nautička smotra koja će se ove godine održati od 30.04. – 03.05. u marini hotela Le Meridien Lav, u sedam godina postojanja postala je središnje mjesto okupljanja svih čimbenika u proizvodnji i prodaji plovila domaće proizvodnje. Uz besplatan ulaz, testne vožnje svih plovila izloženih u moru te široku paletu nautičke opreme, posjetitelji će i ove godine imati prilike vidjeti najbolje brodice proizvedene u malim škverovima iz cijele Hrvatske namijenjenih za sport, razonodu, turizam i ribarstvo.

U dvostruko većem izdanju nego do sada, organizatori Dana hrvatske brodogradnje ove godine predstavljaju i Sajam turističkih atrakcija koji će ponuditi najnovije proizvode i inovacije namijenjene koncesionarima plaža, vlasnicima apartmana, agencijama, hotelima i ostalim turističkim subjektima. Bogata ponuda obuhvaća usluge i proizvode za adrenalinske i vodene sportove, plažne sadržaje, komunalnu opremu, vanjske teretane, dječja igrališta te sve za kayaking, trekking, biciklizam, ronjenje, kite-surfing te ostale aktivnosti na moru i u prirodi.

Uz sve navedeno, za vrijeme trajanja manifestacije održat će se i dva uzbudljiva natjecanja s bogatim nagradnim fondom – SUPer Surfer’s Challenge i Super Volleyball Cup na vodenim trampolinima, a postavit će se i adrenalinski park za sve posjetitelje te vučnica za wakeboarding za sve one koji su dovoljno hrabri da isprobaju ovaj adrenalinski užitak.

 

Comments are closed.