GOOSHTER BEACH CLUB

 

Pridružite nam se u Gooshteru, mjestu gdje se skupljaju svjetski putnici koji prate trendove, obožavatelji sunca, plaže, zabave… mjesto koje nudi mješavinu kulture i kuhinje s Dalekog istoka i Južne Amerike Klub je dobio ime po vrlo učestaloj žargonskoj riječi za užitak – “gušt” koju smo ukomponirali s riječi gušter, gmazom koji je vrlo poznat na ovim područjima (Goosht – er). Simbol je lokalni gušter koji je sveprisutan na Mediteranu, lokalnog naziva gušterica. Radi se o životinji poznatoj po svojoj ljubavi prema suncu i uživanju u njemu.

Svakog dana, u točno 12 sati, zvuk gonga najavljuje početak dnevnog programa. Dolaskom DJ-a glazba i poziv za zabavu počinje. Naši barmeni pripremaju koktele koji pobuđuju svih pet osjetila. Kreativne prezentacije i koncepti, jedinstveni profili okusa i rituali oko pića zagarantirani su tokom Vašeg boravka. Opustite se uz očaravajući zalazak sunca, i inovativne i osvježavajuće koktele napravljene na plaži upravo za tu priliku.

Uživajte u jedinstvenim okusima koji spajaju kuhinje s Dalekog istoka i Južne Amerike i otkrijte neponovljiv koncept street fooda. Hrana se poslužuje u pletenim košarama i kutijicama za van, što odražava koncept Gooshtera: neformalno mjesto za blagovanje s jednostavnom, ali personaliziranom uslugom.