Restorani i barovi

Pružite svojim osjetilima nezaboravno iskustvo kušajući specijalitete moderne mediteranske kuhinje u predivnom ambijentu restorana i barova koji se nalaze u kompleksu Le Méridien Lav hotela i marine Lav.

Vlasnici Captain’s kartice i gosti marine koji su u tranzitu imaju pravo na popust u svim navedenim restoranima i barovima.
Prije korištenja ovih usluga gost ima obvezu pokazati Captain`s karticu ili, za goste u tranzitu, karticu za popuste koje izdaje recepcija marine.

KONTAKT

Recepcija hotela:

Tel: +385 21 500 500

E-mail: info@lemeridiensplit.com

Zootz bar

Osobiti užitak i opuštajuću atmosferu pružit će Vam Zootz bar. Tijekom cijele godine gosti marine mogu uživati u raznovrsnoj ponudi toplih i hladnih pića u bilo koje doba dana. Moderan cafe bar za ugodne trenutke odmora s pogledom na marinu i morsku površinu.

Restoran Conlemani

Conlemani je mjesto ručno odabranih i rukama stvorenih proizvoda i vrijednosti koji govore sami za sebe. Govore talijanski!

Conlemani nudi mnogo više od izvrsne hrane. To je mjesto gdje možete uživati u talijanskom stilu života i istražiti pravi smisao talijanskog la dolce vita. Smisao Conlemanija je slaviti, uživati u  hrani i životu poput talijana.

Talijanski klasici u novom ruhu, pizza svjetske klase, neodoljiva pasta, zapanjujući antipasti i dolci, u paru s nekim od najboljih talijanskih vina, stvorit će očaravajuće la dolce vita iskustvo koje ćete htjeti proživjeti još mnogo puta.

Gooshter Beach Club

Gooshter je mjesto gdje se skupljaju trendy svjetski putnici, obožavatelji sunca, plaže, zabave… mjesto koje nudi mješavinu društva, kulture i kuhinje sa istoka i juga.

Na najvidljivijem dijelu plaže nalazi se živa stanica za kuhanje. Tamo se priprema dio hrane, miris istoka i juga prožima plažu.

Restoran 7 palmi

Zbog svoje lokacije na plaži, restoran Sedam palmi je idealno mjesto za vruće ljetne dane ili svježe Mediteranske večeri uz osvježavajuća pića i zamamne obroke.

Lounge cabanas

Opustite se u luksuznom lounge prostoru pored plaže i kušajte lagane salate, burgere ili pizze. Nakon cjelodnevne relaksacije navečer se počastite ukusnim jelima te osvježavajućim koktelima i pićima okruženi ugodnim zvucima ljeta i uživajte u predivnom zalasku.

RE:FRESH bar

Smješten kraj bazena u blizini Spa i Wellness Centra, odiše ljekovitom atmosferom. Omiljeno mjesto za sve koji su željni opuštanja uz bogati izbor koktela od egzotičnog svježeg voća, salata i zdrave prehrane.

Restoran Spalatum

Strastvenim spajanjem svježih lokalnih namirnica i kreativnom kuhinjom Spalatum pruža vrhunsko mediteransko i internacionalno kulinarsko iskustvo uz raskošne poglede na more i gradski horizont.

La Vue bar

Raskošan i chic, svojim čistim dizajnom i prikladnom glazbom pruža osjećaj ekskluzivnosti te nudi primamljivu vinsku kartu, profinjeni izbor pjenušaca i najiscrpniju ponudu suvremenih koktela. Za toplijih dana opustite se na terasi uz zadivljujuće poglede koji se pružaju preko Jadrana na grad Split i obližnje otoke.