Ostale usluge

Transport/rent a car

Tijekom ljetnog perioda Le Méridien Lav hotel uvodi shuttle bus koji vozi u Split više puta dnevno, a ako pak želite unajmiti automobil možete to napraviti u agencijama koje se nalaze u marini.

Turistička agencija

Upustite se u avanturu odlaskom na izlet i istražite sve čari lokalnog područja. Ako pak volite vodene sportove možete unajmiti jet-ski ili isprobati seascooter, sea-doo tube ili sea-bob.

Usluga ronioca

Ronjenje je Vaša prilika za upoznati nepoznati svijet i uživati u jedinstvenom doživljaju. Jadransko more obiluje fascinantnim podvodnim pejzažima s brojnim kanjonima, potopljenim brodovima i grebenima koji oduzimaju dah. Kako biste zaista uživali u podvodnom iskustvu trebat će Vam dobar vodič, a možete ga pronaći u agenciji koja se nalazi u marini Lav.

Charter agencija

U agenciji koja se nalazi u marini Lav možete iznajmiti charter plovilo s posadom. Neovisno o tom radi li se i zabavi, team buildingu ili privatnom odmoru, cilj agencije je omogućiti Vam najbolji provod na Jadranu. Njihovo profesionalno osoblje će se pobrinuti za Vas tijekom boravka i osmisliti Vam uzbudljive aktivnosti.

Mjenjačnica

Na raspolaganju Vam  je i mjenjačnica koja se nalazi pored recepcije Le Méridien Lav hotela.

Parking

Kako bi gostima boravak u Marini učinili što ugodnijim Le Méridien Lav stavlja im na raspolaganje svoju garažu koja se nalazi ispod teniskih terena. Na ulazu/izlazu iz kompleksa u funkciji je automatizirani sustav kontrole ulaza/izlaza.

Family club – igraonica

Svoju djecu možete povjeriti odgajateljicama u Penguin klubu Le Méridien Lav hotela gdje će ona biti u sigurnom i uzbudljivom okruženju. Penguin klub ima 2 zatvorena prostora za igru te vanjsko igralište s penjalištem i odvojenim dječjim bazenom.

Praonica rublja

Kako biste bili bezbrižni tijekom odmora nudimo Vam i uslugu praonice rublja.